Vikten av mat och av en cateringfirma

Att hyra in en cateringfirma när det är dags för många att träffas gör livet mycket enklare. Maten passar alla när proffsen håller i sleven och kryddorna.

Behöver man egentligen en cateringfirma? Naturligtvis inte. Det går ju att gå till mataffären, planera rätter för trettio personer, göra slut på alla tillgängliga kastruller och kärl, köpa nya sådana, transportera till lokal … och så vidare. Svaret är med andra ord JA. Det är nödvändigt med catering när det är dags för fest. För möte. För konferens.

Nästa fråga är förstås: Vad vill folket äta? Har vi en glad samling allätare att hantera? Eller handlar det snarare om människor med matallergier eller starka preferenser gällande olika kategorier av mat? Anlitar man en firma är inget av alternativen alls något bekymmer. Man behöver inte grubbla sig till huvudvärk utan kan bara beställa det som passar.

Flexibilitet och kunskap då man anlitar en cateringfirma

Ingen vuxen människa saknar kunskap om att olika typer av arrangemang kräver olika typer av mat. Förmiddagsmötet kan nöja sig med frukostmacka eller möjligen gemensam lunch. Det krävs ingen trerättersmiddag med vin, nej. Två dagars konferens däremot fullkomligt skriar efter gemensamma luncher och en finare middag på kvällen. Inte minst för att deltagarna inte ska behöva åka iväg för lunch i två timmar.

Att anlita catering är suveränt enkelt. En framdukad buffé ger möjligheter för alla att hitta sin bästa rätt. Alla blir mätta och de flesta glada och alla kan fokusera på dagens ämnen eller program. Så skapar man en bra sammankomst.

2 May 2023

Välkommen

Varmt välkommen till Stockholms Begravningsbyrås Blogg om begravningar & hur du går vidare. Vi kommer lägga upp viktig information kring dödsbo, begravning, hur du som närstående kan gå vidare och annat som hör ämnet till.