En sprucken relation kan leda till en vårdnadstvist

Att ha barn i en sprucken relation kan leda till en vårdnadstvist. Anlita juridisk hjälp för att alla parter, både barn och vuxna, ska må bra i längden.

Dennis dunkade näven i bordet och knycklade ihop brevet. Den hårt ihopknycklade pappersbollen kastade han med kraft rätt över köksbordet. Hon ska inte alls få enskild vårdnad om ungarna. Han borde ha varit beredd på detta, men det var han inte.

Han hade blivit smutskastad av henne sedan de flyttade isär. Skyllde på att barnen fick äta godis hela tiden, att de hade smutsiga kläder hos honom och så vidare. Tyvärr stämde det nog mer hemma hos henne.

Vårdnadstvist som ser till barnens bästa

Han kände ju henne trots allt efter sju år ihop. Nu 3 år isär. Dennis hade läst på nätet att man ska spara konversationer och spela in samtal om det inte gick att hålla sams. Det hade han tack och lov gjort, det var han tacksam för nu.

Dennis visste att fick han bara tag på en juridisk expert i en vårdnadstvist så skulle han ha sitt på det torra. Det hon inte förstod var att det inte bara var hennes barn. Det var deras. Hans ögonstenar också. Bådas älsklingar.

Dennis hade varit förberedd på att denna dag skulle komma. Sedan tidigare hade han letat upp en juridisk hjälp som var duktig i vårdnadstvister. Nu var det dags att slå numret och skapa en kontakt. Barnen hade lika mycket rätt till pappa som till mamma.

9 Nov 2022

Välkommen

Varmt välkommen till Stockholms Begravningsbyrås Blogg om begravningar & hur du går vidare. Vi kommer lägga upp viktig information kring dödsbo, begravning, hur du som närstående kan gå vidare och annat som hör ämnet till.